Forever – Gym Vantaa – Hiekkaharju | jäsenmaksu 29,90€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29,90€
Arvostelut 3.8/5 - 161 arvostelua
Osoite Tennistie 3, Vantaa
Puhelinnumero +358 9 8735400
www https://www.foreverclub.fi/toimipisteet/vantaa/hiekkaharju/?utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=GMB%20vantaa-hiekkaharju

Forever Gym Vantaa – Hiekkaharju on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaalla, Hiekkaharjun alueella, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan ja viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut ja tilat

Forever Gym Vantaa – Hiekkaharju tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät eri käyttäjien tarpeet. Kuntosalin laitteisto on moderni ja se sisältää kardio- sekä painonnostolaitteita. Lisäksi salilla on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Kuntosali tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa.

Hinnat

Forever Gym Vantaa – Hiekkaharju tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri budjetteihin ja tarpeisiin. Hinnat vaihtelevat palveluiden mukaan:

  • Kuukausijäsenyys: Alkaen 29,90 €/kk
  • Vuotuinen jäsenyys: Alkaen 299 €/vuosi
  • Kertamaksu: 10 €/kerta

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelija-, seniori- ja ryhmäalennuksia. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00.

Lisätietoja ja jäseneksi liittyminen: Forever Gym Vantaa – Hiekkaharju

hero-image-3