Forever Lite Vaasan keskustassa | jäsenmaksu 30€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 119 arvostelua
Osoite Klemetinkatu 17, Vaasa
Puhelinnumero +358 45 8408503
www https://www.foreverclub.fi/toimipisteet/vaasa/fit1-vaasa?utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=GMB%20vaasa-fit1-vaasa

Forever Lite Vaasan keskustassa on moderni ja viihtyisä kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee kätevästi kaupungin sydämessä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin paikallisille asukkaille kuin kaupunkiin saapuville vieraillekin.

Palvelut ja Varustelu

Forever Lite tarjoaa laadukkaat kuntosalilaitteet, ryhmäliikuntatunnit sekä henkilökohtaisen valmennuksen. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardiolaiteet, painonnostovälineet sekä toiminnallisen harjoittelun alue. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbaan.

Hinnasto

Forever Lite tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa kertakäynniltä

Sijainti ja Aukioloajat

Forever Lite sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 15, 65100 Vaasa. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavan aikataulutuksen harjoittelulle.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja kuntosalin palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Verkkosivut: Forever Lite Vaasa

Asiakaspalvelu: info@foreverlitevaasa.fi

Käy tutustumassa ja koe uudenlainen kuntoilukokemus Forever Lite Vaasan keskustassa!

hero-image-3