Fit Lammi | jäsenmaksu 30€/kk | Hämeenlinna

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 5 arvostelua
Osoite Vääksyntie 210, Hämeenlinna
Puhelinnumero +358 10 5976880
www https://www.fitlammi.fi/

Fit Lammi on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Lammilla, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Fit Lammi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden treenata sekä itsenäisesti että ryhmäliikuntatunneilla.

Palvelut ja tilat

Fit Lammi tarjoaa kattavat palvelut kuntoilun tueksi. Kuntosalin lisäksi siellä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita, kuten hierontaa. Kuntosali on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja siellä on erilliset alueet vapaapainoille sekä venyttelyyn.

Hinnasto

Fit Lammin hinnasto on suunniteltu tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esimerkkejä eri jäsenyysvaihtoehdoista:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -10% normaalihinnoista

Ryhmäliikuntatunnit

Fit Lammi järjestää viikoittain useita ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tuntivalikoimaan kuuluu muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumbaa.

Sijainti ja aukioloajat

Fit Lammi sijaitsee keskeisellä paikalla Lammilla, ja se on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00. Kuntosali tarjoaa asiakkailleen ilmaisen parkkipaikan ja hyvät kulkuyhteydet.

Lisätietoja

Lisätietoja Fit Lammin palveluista, aikatauluista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Fit Lammin verkkosivut

Fit Lammi on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita kuntosalipalveluita ja hyvää asiakaspalvelua. Tule mukaan yhteisöömme ja koe kuntoilun ilo uudella tasolla!

hero-image-3