SATS Finland Oy | jäsenmaksu 29.9€/kk | Vantaa

Kertamaksu? Kertakäynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 29.9€
Arvostelut 4/5 - 5 arvostelua
Osoite Kielotie 1, Vantaa
Puhelinnumero N/A
www https://www.finder.fi/yritys/542371

SATS Finland Oy on johtava kuntokeskusketju, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuntokeskukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Suomea, tarjoten asiakkailleen laadukkaat puitteet niin voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan kuin henkilökohtaiseen valmennukseenkin.

Palvelut ja tilat

SATS Finland Oy:n kuntokeskuksissa on kattavat tilat, jotka sisältävät uusimmat kuntolaitteet, monipuoliset ryhmäliikuntatilat sekä mukavat pukuhuoneet ja suihkutilat. Keskukset tarjoavat myös mahdollisuuden osallistua suosittuihin ryhmäliikuntatunteihin, kuten spinningiin, zumbaamiseen ja joogaan.

Jäsenyydet ja hinnat

SATS Finland Oy tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 29,90 €/kk – Sisältää pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.
  • Premium-jäsenyys: 49,90 €/kk – Sisältää laajemmat palvelut, kuten pääsyn kaikkiin keskuksiin, henkilökohtaisen treeniohjelman ja alennuksia personal trainer -palveluista.
  • Opiskelija-alennus: 20% perusjäsenyyden hinnasta.

Henkilökohtainen valmennus

Lisäksi SATS Finland Oy tarjoaa henkilökohtaista valmennusta, joka on räätälöity asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Valmennus auttaa saavuttamaan tavoitteet turvallisesti ja tehokkaasti.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja SATS Finland Oy:n palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista löytyy heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähimpään kuntokeskukseen henkilökohtaisesti tai puhelimitse.

Lisätietoja: SATS Finland Oy:n kotisivu

Kuntokeskusketju on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen ja tukemaan heidän matkaansa kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämää.

hero-image-3