ELIXIA Töölö | jäsenmaksu 55€/kk | Helsinki

Kertamaksu? 20€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.2/5 - 111 arvostelua
Osoite Arkadiankatu 23, Helsinki
Puhelinnumero +358 10 3099214
www https://www.elixia.fi/kuntokeskus/toolo

ELIXIA Töölö on suosittu kuntosali Helsingin sydämessä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilusta kiinnostuneille kaikenikäisille. Kuntosalin laitteet ovat modernit ja palvelu on ammattitaitoista, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja tilat

ELIXIA Töölö tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki kuntoilun osa-alueet. Kuntosalin lisäksi siellä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita, kuten hierontaa ja fysioterapiaa. Kuntosali on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja siellä on erilliset alueet vapaapainoille sekä venyttelyyn.

Hinnat

ELIXIA Töölön jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 55 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 50 euroa kuukaudessa (maksetaan kerran vuodessa)
  • Päiväkortti: 20 euroa (voimassa yhden päivän ajan)

Lisäksi ELIXIA Töölö tarjoaa opiskelija- ja eläkeläisalennuksia, sekä yrityssopimuksia, jotka mahdollistavat yritysten tarjota työntekijöilleen edullisempia jäsenyyksiä.

Lisätietoja

Lisätietoja ELIXIA Töölön palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

ELIXIA Töölön viralliset verkkosivut

ELIXIA Töölö on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntokeskusta Helsingissä. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, löydät varmasti tarpeisiisi sopivat palvelut ja ympäristön, joka tukee tavoitteidesi saavuttamista.

hero-image-3