ELIXIA Jokivarsi | jäsenmaksu 55€/kk | Turku

Kertamaksu? 15€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.3/5 - 185 arvostelua
Osoite Itäinen Rantakatu 60, Turku
Puhelinnumero +358 10 3099214
www https://www.elixia.fi/kuntokeskus/jokivarsi?clubId=723

ELIXIA Jokivarsi on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla ja on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut ja tilat

ELIXIA Jokivarsi tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät niin aloittelijoiden kuin kokeneiden kuntoilijoiden tarpeet. Kuntosalin palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Modernit kardio- ja voimailulaitteet
  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Hyvin varustellut pukuhuoneet ja saunatilat
  • Lastenhoitopalvelut kuntoilun ajaksi

Hinnasto

ELIXIA Jokivarsi tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 55 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 50 euroa kuukaudessa (600 euroa vuodessa)
  3. Päiväkortti: 15 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja ELIXIA Jokivarsin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä ELIXIA Jokivarsin verkkosivuille

ELIXIA Jokivarsi on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kattavia kuntoilupalveluita ja ystävällistä ilmapiiriä. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa tästä kuntosalista.

hero-image-3