EasyFit Smedsby-Sepänkylä | jäsenmaksu 29,90€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 59€
Kuukausihinta? 29,90€
Arvostelut 4.4/5 - 28 arvostelua
Osoite Matildavägen 2, Korsholm
Puhelinnumero N/A
www https://www.easyfit.fi/sv/traningscenter/korsholm-smedsby

EasyFit Smedsby-Sepänkylä on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla ja on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ystävällisestä palvelustaan.

Palvelut

EasyFit Smedsby-Sepänkylä tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja kuntotestaus
  • Modernit kardio- ja voimailulaitteet
  • Sauna- ja pukuhuonetilat
  • Online-treeniohjelmat ja sovellus tukemaan harjoittelua

Hinnat

Kuntosali tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk
  2. 10 kerran kortti: 59 €
  3. Vuosisopimus: 299 €/vuosi

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelija- ja eläkeläisalennuksia. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja EasyFit Smedsby-Sepänkylän palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä EasyFit Smedsby-Sepänkylän verkkosivuille

EasyFit Smedsby-Sepänkylä on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntosalia. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, löydät varmasti tarpeisiisi sopivat palvelut ja tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

hero-image-3