Crossfit Mikkeli | jäsenmaksu 55€/kk | Mikkeli

Kertamaksu? 12€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.7/5 - 17 arvostelua
Osoite Teollisuuskatu 8, Mikkeli
Puhelinnumero +358 40 6815405
www https://www.crossfitmikkeli.com/

Crossfit Mikkeli on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Mikkelin sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Varustelu

Crossfit Mikkeli tarjoaa laajan valikoiman crossfit-laitteita ja -välineitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harjoittelijoille. Kuntosalilla on tarjolla myös ryhmäliikuntatunteja, jotka keskittyvät erityisesti crossfit-tekniikoihin ja kehonhallintaan. Lisäksi salilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen, joka räätälöidään asiakkaan tavoitteiden mukaan.

Hinnasto

Crossfit Mikkelin hinnasto on suunniteltu joustavaksi, jotta eri asiakasryhmät voivat löytää itselleen sopivan vaihtoehdon:

  • Kuukausikortti: 55 euroa
  • 10 kerran kortti: 100 euroa
  • Kertamaksu: 12 euroa
  • Vuosisopimus: 500 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot alennuksista löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja Crossfit Mikkelin palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Crossfit Mikkeli Verkkosivut

Liity mukaan Crossfit Mikkelin yhteisöön ja kohota kuntoasi inspiroivassa ja energisessä ympäristössä!

hero-image-3