Carpella Gym | jäsenmaksu 30€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.4/5 - 5 arvostelua
Osoite Karperöntie 526
Puhelinnumero +358 44 2354798
www https://www.carpella.fi/kuntosali/

Carpella Gym on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteisto on uusinta teknologiaa ja se sijaitsee keskeisellä paikalla, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Varustelu

Carpella Gym tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät eri käyttäjien tarpeet. Kuntosalilta löytyy kattava valikoima kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalue, ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta sekä sauna- ja pukuhuonetilat. Ryhmäliikuntatunneilla on monipuolinen tarjonta, joka sisältää muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja zumbaa.

Jäsenyydet ja Hinnat

Carpella Gym tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa, mikä säästää kaksi kuukausimaksua verrattuna kuukausijäsenyyteen.
  • Päiväpassi: 10 euroa, mahdollistaa kertakäynnin kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja Yhteystiedot

Carpella Gym sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 10, 00100 Helsinki. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00. Lisätietoja, mukaan lukien yhteystiedot ja ajo-ohjeet, löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Arvostelut ja Kokemukset

Käyttäjien kokemukset Carpella Gymistä ovat pääosin positiivisia. Monet kehuvat kuntosalin siisteyttä, laadukkaita laitteita ja ystävällistä henkilökuntaa. Erityisesti ryhmäliikuntatunnit saavat kiitosta monipuolisuudestaan ja ammattitaitoisista ohjaajista.

Lisätietoja ja käyttäjäkokemuksia voit lukea täältä.

hero-image-3