ALIVE Training & Therapy Oy | jäsenmaksu 50€/kk | Jyväskylä

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.5/5 - 106 arvostelua
Osoite Setäläntie 3, Muurame
Puhelinnumero +358 44 9704548
www https://www.alivekeskus.fi/

ALIVE Training & Therapy Oy on monipuolinen kuntokeskus, joka tarjoaa laadukkaita palveluita niin kuntoilun kuin hyvinvoinnin parantamiseen. Keskus sijaitsee keskeisellä paikalla ja on tunnettu ammattitaitoisesta henkilökunnastaan sekä modernista varustelustaan.

Palvelut

ALIVE Training & Therapy Oy tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Kuntosalipalvelut
  • Fysioterapia
  • Ravitsemusneuvonta

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan liittyä keskukseen. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa käynti

Lisätietoja

Lisätietoja kuntokeskuksesta ja sen tarjoamista palveluista voi löytää keskuksen virallisilta verkkosivuilta. Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja:

ALIVE Training & Therapy Oy:n viralliset verkkosivut

Kuntokeskus on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00, joten voit käydä treenaamassa juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Keskus tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkaille, joten voit kokeilla palveluita ennen jäsenyyden hankkimista.

ALIVE Training & Therapy Oy on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta palvelua, ammattitaitoista ohjausta ja hyvin varusteltua kuntokeskusta. Tule mukaan ja koe ero!

hero-image-3