Well Gym Turku | jäsenmaksu 30€/kk | Turku

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.4/5 - 103 arvostelua
Osoite Kärsämäentie 8, Turku
Puhelinnumero +358 50 4670200
www https://wellgym.fi/

Well Gym Turku on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Turun keskustassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Varustelu

Well Gym Turku tarjoaa laajan valikoiman kuntosalilaitteita, vapaapainoja sekä ryhmäliikuntatunteja. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, jotka sopivat monipuoliseen harjoitteluun. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbaan.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  • 3 kuukauden jäsenyys: 80 euroa
  • Vuoden jäsenyys: 300 euroa

Lisäksi tarjolla on päivä- ja kertakäyntilippuja, jotka maksavat 10 euroa kerralta.

Erityispalvelut

Well Gym Turku tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa. Valmentajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka auttavat saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet turvallisesti ja tehokkaasti.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löytyy kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Well Gym Turku -verkkosivusto

Käy tutustumassa ja koe Well Gym Turun tarjoama energinen ja inspiroiva treeniympäristö!

hero-image-3