Tanssikoulu TR Studio | jäsenmaksu 55€/kk | Hämeenlinna

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.6/5 - 14 arvostelua
Osoite Pietiläntie 6, Hämeenlinna
Puhelinnumero +358 40 1313202
www https://trstudio.fi/

Tanssikoulu TR Studio on monipuolinen tanssi- ja liikuntakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman tanssitunteja sekä kuntosalipalveluita kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Keskus sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

TR Studio tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut tanssin ja kuntosaliharjoittelun parissa. Kuntosalipuolella on tarjolla uusimmat laitteet niin voima-, kestävyys- kuin toiminnalliseenkin harjoitteluun. Tanssipuolella voit löytää kursseja aina baletista street danceen ja latinalaisiin tansseihin.

Hinnasto

TR Studion hinnasto on suunniteltu joustavaksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan vaihtoehdon:

  • Kuukausikortti (sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja kaikkiin tanssitunteihin): 55€
  • 10 kerran kortti (valitse joko kuntosali tai tanssitunnit): 40€
  • Kertamaksu (yksi käynti joko kuntosalilla tai tanssitunnilla): 10€

Erityispalvelut

Lisäksi TR Studio tarjoaa yksityistunteja ja pienryhmävalmennusta niin tanssissa kuin kuntosaliharjoittelussakin. Yksityistuntien hinnat alkavat 50 eurosta tunnilta, ja pienryhmävalmennus on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Lisätietoja kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisesta löydät TR Studion verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan studion asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

TR Studion kotisivu

TR Studio on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja ystävällistä asiakaspalvelua kaikille asiakkailleen. Tervetuloa mukaan kasvavaan yhteisöömme!

hero-image-3