Trampoline Park Jyväskylä | jäsenmaksu 50€/kk | Jyväskylä

Kertamaksu? 12€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.4/5 - 220 arvostelua
Osoite Kylmälahdentie 11, Jyväskylä
Puhelinnumero +358 50 3394333
www https://trampolinpark.fi/

Trampoline Park Jyväskylä on suosittu kohde niin lapsille kuin aikuisille, jotka etsivät hauskaa ja aktiivista tapaa viettää vapaa-aikaa. Tämä moderni trampoliinipuisto tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille kävijöille.

Palvelut ja Aktiviteetit

Trampoline Park Jyväskylässä voit nauttia erilaisista trampoliinialueista, jotka sisältävät muun muassa vapaahyppyalueita, koripallokorit trampoliinien yhteydessä, dodgeball-kenttiä sekä erityisiä alueita pienemmille lapsille. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, joissa yhdistyvät trampoliinihyppelyn hauskuus ja tehokas treeni.

Hinnasto

Trampoline Park Jyväskylän hinnat vaihtelevat palveluiden ja ajan mukaan. Alla on esimerkkejä yleisimmistä lipputyypeistä:

  • Yksittäinen tunti: 12 euroa
  • Kahden tunnin lippu: 20 euroa
  • Päivälippu: 25 euroa
  • Kuukausikortti: 50 euroa

Lisäksi ryhmille ja syntymäpäiväjuhlien järjestäjille on tarjolla erityisiä paketteja, joiden hinnat määräytyvät ryhmän koon ja valittujen palveluiden mukaan.

Sijainti ja Aukioloajat

Trampoline Park Jyväskylä sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Parkkipaikkoja on runsaasti saatavilla.

Aukioloajat vaihtelevat viikonpäivien ja kausien mukaan, mutta yleensä puisto on avoinna:

  1. Maanantai–Perjantai: 14:00–20:00
  2. Lauantai–Sunnuntai: 10:00–22:00

Lisätietoja

Lisätietoja Trampoline Park Jyväskylän palveluista, varauksista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan puiston henkilökuntaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Trampoline Park Jyväskylän viralliset verkkosivut

Trampoline Park Jyväskylä tarjoaa erinomaisen ympäristön liikunnalliseen hauskanpitoon ja aktiiviseen ajanviettoon kaikenikäisille. Tule yksin, perheen kanssa tai kaveriporukalla ja koe unohtumaton päivä täynnä hyppyjä ja naurua!

hero-image-3