SportUni, Hervannan kampus (Tamppi Areena) | jäsenmaksu 30€/kk | Tampere

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.4/5 - 63 arvostelua
Osoite Korkeakoulunkatu 12, Tampere
Puhelinnumero +358 50 4478508
www https://sites.tuni.fi/sportuni/

SportUni on suosittu kuntosali, joka sijaitsee Hervannan kampuksella, Tamppi Areenassa. Se tarjoaa monipuoliset palvelut niin opiskelijoille kuin muillekin liikunnasta kiinnostuneille.

Palvelut ja tilat

SportUni tarjoaa laadukkaat tilat monenlaiseen liikuntaan. Käytössä on modernit kuntosali- ja ryhmäliikuntatilat, joissa voi harjoittaa niin voima-, kestävyys- kuin liikkuvuusharjoittelua. Lisäksi löytyy erilliset tilat painonnostoon ja kamppailulajeihin.

Hinnat

SportUnin jäsenyys on hinnoiteltu edullisesti, erityisesti opiskelijoille. Jäsenyyden hinta riippuu valitusta paketista ja jäsenyyskauden pituudesta. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  • Opiskelijat: 30 euroa kuukaudessa
  • Henkilökunta: 35 euroa kuukaudessa
  • Muut jäsenet: 40 euroa kuukaudessa

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Lisätietoja SportUnin palveluista, aukioloajoista ja ilmoittautumisesta löytyy heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

SportUni viralliset verkkosivut

Yhteenveto

SportUni Hervannan kampus (Tamppi Areena) tarjoaa erinomaiset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Edulliset hinnat ja kattavat palvelut tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille liikunnasta kiinnostuneille.

hero-image-3