Raahen Nyrkkeilijät Ry | jäsenmaksu 30€/kk | Raahe

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Antinkankaantie 18, Raahe
Puhelinnumero +358 40 0580921
www https://raaheguide.fi/urheilu/raahen-nyrkkeilijat/

Raahen Nyrkkeilijät Ry on kuntosalipalveluita tarjoava voimailu- ja nyrkkeilykeskus, joka sijaitsee Raahessa. Kuntosali on tunnettu erityisesti laadukkaista nyrkkeilyvalmennuksistaan sekä monipuolisista voimailu- ja kuntoiluvälineistään. Kuntosali palvelee niin aloittelijoita kuin kokeneita urheilijoita.

Palvelut ja Välineet

Kuntosalilla on kattavat palvelut, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on sekä ryhmäliikuntatunteja että henkilökohtaista valmennusta. Käytössä on laaja valikoima kuntosalilaitteita, kuten vapaat painot, juoksumatot, soutulaitteet ja nyrkkeilysäkit. Lisäksi salilla järjestetään säännöllisesti nyrkkeilykursseja ja -workshoppeja kaiken tasoisille harrastajille.

Hinnasto

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • 10 kerran kortti: 80 euroa
  • Henkilökohtainen valmennus: Alkaen 50 euroa/tunti

Sijainti ja Aukioloajat

Raahen Nyrkkeilijät Ry sijaitsee keskeisellä paikalla Raahessa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00, joten treenaamaan pääsee joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat vierailemalla heidän verkkosivuillaan tai ottamalla yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Raahen Nyrkkeilijät Ry:n verkkosivut

Kuntosalin toiminta perustuu vahvaan yhteisöllisyyteen ja jokaisen jäsenen henkilökohtaiseen kehitykseen. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, Raahen Nyrkkeilijät Ry tarjoaa sinulle sopivat puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen.

hero-image-3