FIT Porttipuisto Kuntokeskus | jäsenmaksu 30€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.6/5 - 110 arvostelua
Osoite Porttisuontie 7b, Vantaa
Puhelinnumero +358 50 3436434
www https://porttipuisto.ole.fit/

FIT Porttipuisto Kuntokeskus on moderni ja monipuolinen liikuntakeskus, joka sijaitsee Vantaalla. Keskus tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntokeskuksessa on laaja valikoima kuntosalilaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta.

Palvelut ja tilat

FIT Porttipuisto tarjoaa monipuoliset palvelut, jotka täyttävät erilaisten käyttäjien tarpeet. Kuntokeskuksen palveluihin kuuluvat:

  • Kattavasti varusteltu kuntosali
  • Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Sauna- ja pukuhuonetilat
  • Ilmainen pysäköinti asiakkaille

Hinnat

FIT Porttipuisto Kuntokeskuksen jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa käynti

Lisäksi keskus tarjoaa alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja erikoistarjoukset löytyvät kuntokeskuksen verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja FIT Porttipuisto Kuntokeskuksesta, sen palveluista ja aukioloajoista löydät keskuksen virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

FIT Porttipuisto Kuntokeskuksen verkkosivut

Kuntokeskus on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi tavoitella omia kuntoilutavoitteitaan tehokkaasti ja mukavasti.

hero-image-3