Naantalin Nosto Ry | jäsenmaksu 30€/kk | Naantali

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 5/5 - 12 arvostelua
Osoite Putkikatu 21 E, Naantali
Puhelinnumero N/A
www https://nnry.ruokatauko.fi/

Naantalin Nosto Ry on kuntosalikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville Naantalissa. Kuntosali on tunnettu laadukkaista laitteistaan ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Palvelut

Naantalin Nosto Ry tarjoaa kattavat palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluu:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Kuntosaliohjelmien suunnittelu
  • Ravitsemusneuvonta

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa kertakäynniltä

Lisätietoja

Lisätietoja Naantalin Nosto Ry:n palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Naantalin Nosto Ry:n viralliset verkkosivut

Kuntosalin sijainti on keskeinen, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

Naantalin Nosto Ry on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan viihtyisässä ja kannustavassa ympäristössä. Tule mukaan yhteisöön, joka tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!

hero-image-3