Ilmarisenpuisto Outdoor Gym | jäsenmaksu 0€/kk | Mikkeli

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Nuijamiestenkatu 32, Mikkeli
Puhelinnumero N/A
www https://mikkeli.fi/palvelut/liikunta/ulkoliikuntapaikat/lahiliikuntapaikat/

Ilmarisenpuisto Outdoor Gym on suosittu ulkokuntosali, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä Ilmarisenpuistossa. Kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun ja ulkoiluun kaikenikäisille käyttäjille. Tässä artikkelissa käymme läpi kuntosalin tarjoamat palvelut, hinnat ja muut hyödylliset tiedot.

Palvelut

Ilmarisenpuisto Outdoor Gym on varustettu laadukkailla kuntoiluvälineillä, jotka soveltuvat niin voima-, kestävyys- kuin liikkuvuusharjoitteluunkin. Kuntosalilta löytyy muun muassa:

  • Käsipainot
  • Leuanvetotangot
  • Kuntopyörät
  • Voimistelurenkaat
  • Tasapainolaudat

Hinnat

Yksi Ilmarisenpuisto Outdoor Gymin suurimmista eduista on, että sen käyttö on täysin maksutonta. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät kustannustehokasta tapaa pitää yllä kuntoa ja terveyttä.

Sijainti ja saavutettavuus

Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Ilmarisenpuistossa, joka on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Alueelta löytyy myös runsaasti pysäköintitilaa.

Käyttöaika

Ilmarisenpuisto Outdoor Gym on avoinna ympäri vuoden ja kuntosalilaitteita voi käyttää päivittäin klo 6:00 – 23:00. Kuntosalin ulkoilma-aspekti mahdollistaa harjoittelun raikkaassa ilmassa, sääolosuhteista riippuen.

Lisätietoja

Lisätietoja Ilmarisenpuisto Outdoor Gymistä ja sen palveluista voi löytää puiston virallisilta verkkosivuilta. Vieraile sivustolla Ilmarisenpuiston kotisivu saadaksesi ajankohtaiset tiedot ja uutiset.

Kuntosalin ulkoilmaominaisuudet tarjoavat erinomaisen ympäristön niin yksilölliseen harjoitteluun kuin ryhmäliikuntaankin, tehden siitä ihanteellisen paikan kaikille kuntoilusta kiinnostuneille.

hero-image-3