Lietohalli | jäsenmaksu 50€/kk | Lieto

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.1/5 - 266 arvostelua
Osoite Urheilutie 2, Lieto
Puhelinnumero +358 40 6522300
www https://lieto.fi/palvelut-ja-asiointi/liikunta/lietohalli/

Lietohalli on monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa kattavat palvelut niin kuntoilijoille kuin urheilijoillekin. Keskus sijaitsee Liedossa, ja se on tunnettu erityisesti laadukkaasta kuntosalistaan, jossa on tarjolla monipuoliset välineet ja tilat erilaisiin harjoittelutarpeisiin.

Kuntosalin palvelut

Lietohallin kuntosali on varustettu nykyaikaisilla laitteilla, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalilta löytyy laaja valikoima vapaapainoja, käsipainoja, levypainoja sekä erilaisia voima- ja kestävyyslaitteita. Lisäksi salilla on erillinen alue toiminnalliselle harjoittelulle, jossa voi suorittaa esimerkiksi kahvakuula-, TRX- tai crossfit-tyyppisiä harjoituksia.

Hinnasto

Lietohallin kuntosalin käyttö on hinnoiteltu seuraavasti:

  • Kertamaksu: 8 euroa
  • 10 kerran kortti: 70 euroa
  • Kuukausikortti: 50 euroa
  • Vuositilaus: 450 euroa

Lisäksi tarjolla on opiskelija- ja eläkeläisalennuksia, jotka ovat voimassa arkipäivisin kello 9-15.

Lisäpalvelut

Kuntosalin lisäksi Lietohalli tarjoaa monia muita palveluita, kuten ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja fysioterapiaa. Ryhmäliikuntatunneilla pääsee nauttimaan esimerkiksi joogasta, pilateksesta ja spinningistä.

Lisätietoja

Lisätietoja Lietohallin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun.

Lietohallin viralliset verkkosivut

Lietohalli on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät monipuolisia liikuntapalveluita Liedon alueella. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, Lietohalli tarjoaa sinulle sopivat puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen.

hero-image-3