Lappeenranta swimming hall | jäsenmaksu 50€/kk | Lappeenranta

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4/5 - 612 arvostelua
Osoite Pohjolankatu 29, Lappeenranta
Puhelinnumero +358 40 1309191
www https://lappeenranta.fi/fi/ptv-kuvaukset/ptv-palvelupaikat/lappeenrannan-uimahalli

Lappeenrannan uimahalli on suosittu kohde niin uimareiden kuin kuntoilijoiden keskuudessa. Uimahallin yhteydessä toimii myös monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Kuntosali

Kuntosalilla on kattava valikoima laitteita ja välineitä erilaisiin harjoituksiin. Käytettävissä on muun muassa vapaapainoja, käsipainoja, kyykkytelineitä sekä erilaisia cardio-laitteita kuten juoksumattoja ja soutulaitteita. Kuntosali on avoinna joka päivä, ja se tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun.

Hinnat

Kuntosalin käyttö on mahdollista erilaisilla jäsenyyksillä tai kertamaksulla. Alla on esitelty yleisimmät hinnat:

  • Kertamaksu: 8 euroa
  • 10 kerran kortti: 70 euroa
  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa
  • Vuosisopimus: 450 euroa

Lisäksi uimahallin ja kuntosalin yhteiskäyttöön on saatavilla erilaisia paketteja, jotka tarjoavat edullisemman hinnan palveluiden yhdistämiselle.

Lisätietoja

Lisätietoja Lappeenrannan uimahallin kuntosali- ja uimahallipalveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät uimahallin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan uimahallin asiakaspalveluun.

Lappeenrannan uimahallin viralliset verkkosivut

Kuntosalin käyttö on erinomainen tapa ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Lappeenrannan uimahalli tarjoaa siihen erinomaiset puitteet kaupungin keskustassa.

hero-image-3