PT Gym Oy | jäsenmaksu 30€/kk | Oulu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.5/5 - 22 arvostelua
Osoite Uusikatu 59, Oulu
Puhelinnumero +358 8 375002
www https://kuntosali.com/

PT Gym Oy on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalin tilat ovat avarat ja hyvin varustellut uusimmilla laitteilla, mikä tekee harjoittelusta sekä tehokasta että turvallista.

Palvelut

PT Gym Oy tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Kuntotestaukset
  • Ravitsemusneuvonta

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan liittyä kuntosalin jäseneksi. Hinnat ovat seuraavat:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  2. Vuosisopimus: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa

Lisätietoja

Lisätietoja PT Gym Oy:n palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä vieraillaksesi PT Gym Oy:n verkkosivuilla

PT Gym Oy on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja varmistamaan, että jokainen asiakas saa henkilökohtaista ja ammattitaitoista ohjausta. Tule mukaan yhteisöömme ja koe kuntoilun ilo uudella tasolla!

hero-image-3