Kultaranta Golf | jäsenmaksu 50€/kk | Naantali

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.4/5 - 106 arvostelua
Osoite Särkänsalmentie 178, Naantali
Puhelinnumero +358 75 3266000
www https://kultarantaresort.fi/golf/

Kultaranta Golf -kuntosalin yhteydessä tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Naantalissa, kauniin golfkentän läheisyydessä, tarjoten inspiroivan ympäristön fyysiseen harjoitteluun.

Palvelut ja Varustelu

Kuntosali on varustettu laadukkailla kuntolaitteilla, jotka sopivat eri lihasryhmien harjoittamiseen. Käytettävissä on muun muassa juoksumattoja, käsipainoja, kahvakuulia sekä erilaisia voimailulaitteita. Lisäksi kuntosalilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja, jotka ovat suosittuja niin nuorten kuin vanhempienkin keskuudessa.

Hinnasto

Kultaranta Golf -kuntosalin jäsenyysmahdollisuudet ovat joustavat, ja ne on suunniteltu eri käyttäjäryhmien tarpeiden mukaan:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 500 euroa vuodessa
  • Kertamaksu: 10 euroa kerta

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja erikoistarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Kultaranta Golf -kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Klikkaa alla olevaa linkkiä vieraillaksesi sivustolla:

Kultaranta Golf Kuntosali

Kultaranta Golf -kuntosali tarjoaa erinomaiset puitteet kuntoiluun ja itsestään huolehtimiseen. Olitpa sitten paikallinen asukas tai alueella vieraileva, Kultaranta tarjoaa monipuoliset palvelut kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille.

hero-image-3