Ideal Health Punavuori (Stadifit) | jäsenmaksu 45€/kk | Helsinki

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.9/5 - 39 arvostelua
Osoite Bulevardi 54, Helsinki
Puhelinnumero +358 46 9200008
www https://idealhealth.fi/

Ideal Health Punavuori, joka tunnetaan myös nimellä Stadifit, on suosittu kuntosali Helsingin sydämessä, Punavuoressa. Kuntosali tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteisto on moderni ja monipuolinen, ja sieltä löytyy kaikki tarvittava tehokkaaseen harjoitteluun.

Palvelut

Stadifit tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat niin ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtaisen valmennuksen kuin itseohjautuvan kuntosaliharjoittelunkin. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbaan. Kuntosalin henkilökunta on koulutettua ja he ovat valmiita auttamaan jokaisen asiakkaan henkilökohtaisissa tavoitteissa.

Hinnat

Stadifitin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia. Tarjolla on kuukausittaisia jäsenyyksiä sekä kertamaksuvaihtoehtoja. Hinnat alkavat 45 eurosta kuukaudessa, joka sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Kertamaksu kuntosalille on 10 euroa. Henkilökohtainen valmennus on hinnoiteltu erikseen, ja sen hinta riippuu valmennuksen laajuudesta ja kestosta.

Jäsenarviot

Käyttäjien palautteen perusteella Ideal Health Punavuori on saanut kiitosta erityisesti siisteydestään, laadukkaista laitteistaan sekä ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Monet pitävät myös kuntosalin sijainnista, joka on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

Lisätietoja

Lisätietoja Ideal Health Punavuoren palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit vierailla sivustolla tästä.

Kuntosalin sijainti Punavuoressa tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka asuvat alueella tai työskentelevät lähellä. Kätevä sijainti yhdistettynä laadukkaisiin palveluihin tekee Ideal Health Punavuoresta houkuttelevan vaihtoehdon kaikille kuntoilusta kiinnostuneille.

hero-image-3