Salon Gym & Fitness Center Oy | jäsenmaksu 30€/kk | Salo

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.6/5 - 36 arvostelua
Osoite Turuntie 2, Salo
Puhelinnumero +358 2 7319898
www https://gymfitness.fi/

Salon Gym & Fitness Center Oy on monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosalin tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuiset puitteet niin painonnostoon, ryhmäliikuntaan kuin henkilökohtaiseen valmennukseenkin.

Palvelut

  • Kuntosaliharjoittelu – Modernit laitteet ja vapaat painot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet voima- ja kestävyyskunnon kehittämiseen.
  • Ryhmäliikunta – Laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja, kuten jooga, spinning ja Zumba, jotka sopivat kaiken tasoisille liikkujille.
  • Henkilökohtainen valmennus – Kokeneet personal trainerit räätälöivät harjoitusohjelmat yksilöllisten tarpeiden mukaan.
  • Hyvinvointipalvelut – Hieronta ja fysioterapia auttavat palautumisessa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Hinnat

Salon Gym & Fitness Center Oy tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja ja kilpailukykyiset hinnat. Alla on esimerkkejä eri jäsenyyksien hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 €/kk – Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  2. Vuosisopimus: 300 €/vuosi – Säästä kaksi kuukausimaksua valitsemalla vuosijäsenyys.
  3. Kertamaksu: 10 €/kerta – Mahdollisuus käyttää kuntosalin palveluita ilman sitoutumista.
  4. Henkilökohtainen valmennus: Alkaen 50 €/tunti – Hinta riippuu valitun valmentajan kokemuksesta ja valmennuksen kestosta.

Lisätietoja

Lisätietoja Salon Gym & Fitness Center Oy:n palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä Salon Gym & Fitness Center Oy:n verkkosivuille

Kuntokeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Salossa, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

hero-image-3