GOGO Express Linnainmaa | jäsenmaksu 19.9€/kk | Tampere

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4.4/5 - 295 arvostelua
Osoite Kirviälänkatu 1, Tampere
Puhelinnumero +358 10 2871495
www https://gogoexpress.fi/kuntosali-tampere/linnainmaa/

GOGO Express Linnainmaa on suosittu kuntosali Tampereella, joka tarjoaa monipuoliset palvelut kuntoilusta kiinnostuneille. Kuntosali sijaitsee Linnainmaan kauppakeskuksen yhteydessä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan ja sopivan paikan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut

GOGO Express Linnainmaa tarjoaa laajan valikoiman kuntolaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Kuntosali on tunnettu erityisesti siitä, että se on avoinna joka päivä, vuoden ympäri, mikä mahdollistaa joustavan kuntoilun myös kiireisille ihmisille.

Hinnat

GOGO Express Linnainmaan jäsenyysvaihtoehdot ovat kilpailukykyiset ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle. Alla on esitelty muutamia suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 19,90 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 16,90 euroa kuukaudessa, 12 kuukauden sitoutumisella
  • Päiväkortti: 5 euroa, mahdollistaa yhden päivän täyden pääsyn kuntosalille

Ryhmäliikunta

Kuntosalilla järjestetään viikoittain monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Ryhmäliikuntatunnit sisältävät muun muassa spinningiä, zumbaa, pilatesta ja joogaa.

Lisätietoja

Lisätietoja GOGO Express Linnainmaan palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

GOGO Express Linnainmaa kotisivu

GOGO Express Linnainmaa on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja edullista kuntosalipalvelua Tampereella.

hero-image-3