GOGO City | jäsenmaksu 50€/kk | Tampere

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.5/5 - 157 arvostelua
Osoite Hämeenkatu 9 6-7. krs, Tampere
Puhelinnumero +358 10 2871450
www https://gogo.fi/kuntosali-tampere-keskusta/

GOGO City on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan eri puolilta kaupunkia.

Palvelut ja Varustelu

GOGO City tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kuntoiluvälineitä ja -laitteita, jotka sopivat monenlaisiin harjoittelutavoitteisiin. Kuntosalilta löytyy kattavasti kardiokoneita, painonnostolaitteita, vapaapainoja sekä monipuolisia ryhmäliikuntatunteja. Lisäksi kuntosali tarjoaa personal trainer -palveluita, jotka auttavat saavuttamaan henkilökohtaiset kuntoilutavoitteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Hinnasto

GOGO Cityn jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esimerkkejä erilaisista jäsenyyksistä ja niiden hinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuosijäsenyys: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Päiväkortti: 10 euroa
  • 10 kerran kortti: 80 euroa

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelija- ja eläkeläisalennuksia. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja GOGO Cityn palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löytyy kuntosalin omilta verkkosivuilta. Käy tutustumassa ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

GOGO Cityn verkkosivut

GOGO City on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kuntoilukokemuksen ja ystävällisen palvelun. Tervetuloa mukaan!

hero-image-3