Liikuntakeskus FUN Kangasala | jäsenmaksu 45€/kk | Kangasala

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 3.8/5 - 10 arvostelua
Osoite Mäkirinteentie 4, Kangasala
Puhelinnumero N/A
www https://funkangasala.fi/

Liikuntakeskus FUN Kangasala on monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Keskus sijaitsee Kangasalan sydämessä, helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Liikuntakeskus FUN Kangasala tarjoaa monipuoliset tilat ja laitteet niin voimaharjoitteluun, kardiovaskulaariseen kuntoiluun kuin ryhmäliikuntaankin. Keskus on varustettu uusimmilla kuntosalilaitteilla, ja siellä on tarjolla myös personal trainer -palveluita henkilökohtaiseen valmennukseen.

  • Laaja kuntosali modernilla varustuksella
  • Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Lastenhoitopalvelut treenin ajaksi
  • Sauna- ja oleskelutilat rentoutumiseen

Hinnat

Liikuntakeskus FUN Kangasala tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja ja kertamaksuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

  1. Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  2. 10 kerran kortti: 80 euroa
  3. Kertamaksu: 10 euroa
  4. Vuosisopimus: 420 euroa vuodessa

Jäsenyyksiin sisältyy pääsy kaikkiin kuntosalin palveluihin ja ryhmäliikuntatunteihin. Lisäpalvelut, kuten personal training ja ravintoneuvonta, ovat saatavilla lisämaksusta.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Liikuntakeskus FUN Kangasalan palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät keskuksen verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Liikuntakeskus FUN Kangasalan kotisivu

Liikuntakeskus FUN Kangasala tarjoaa kaiken tarvittavan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille, jotka haluavat parantaa fyysistä kuntoaan ja hyvinvointiaan. Tervetuloa tutustumaan!

hero-image-3