Fitis | jäsenmaksu 30€/kk | Kuopio

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 5/5 - 68 arvostelua
Osoite Siikaranta 9, Kuopio
Puhelinnumero +358 40 3506563
www https://fitis.fi/

Fitis-kuntosali tarjoaa monipuoliset palvelut kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosalin laitteet ovat uusinta teknologiaa ja tilat on suunniteltu tukemaan monipuolista harjoittelua. Fitis-kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan.

Palvelut ja tilat

Fitis-kuntosali tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat niin ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtaisen valmennuksen kuin itsepalvelualueetkin. Kuntosalin tilat on jaettu eri osa-alueisiin, jotka sisältävät:

  • Kuntosalilaitteet (vapaat painot ja koneet)
  • Kardiolaitteet (juoksumatot, crosstrainerit ja pyörät)
  • Ryhmäliikuntasalit
  • Wellness-alue, jossa on sauna ja hierontapalvelut

Hinnat

Fitis-kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyyspaketit:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa. Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  2. Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa. Sisältää kaikki kuukausijäsenyyden edut sekä alennuksia personal training -palveluista ja wellness-alueen käytöstä.
  3. Kertakäynti: 10 euroa. Mahdollisuus käyttää kuntosalin palveluita yhden päivän ajan.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Fitis-kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Verkkosivuille pääset seuraavan linkin kautta:

Fitis-kuntosalin verkkosivut

Fitis-kuntosali on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita ja ympäristön, jossa jokainen voi saavuttaa henkilökohtaiset kuntoilutavoitteensa. Tervetuloa tutustumaan!

hero-image-3