Fitness24Seven | jäsenmaksu 19,90€/kk | Vantaa

Kertamaksu? Kertakäynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 19,90€
Arvostelut 4.2/5 - 73 arvostelua
Osoite Ratatie 11, Helsinki
Puhelinnumero +358 9 58441466
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/vantaa-tikkurila-dixi

Fitness24Seven on yksi Pohjoismaiden johtavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella monipuolisesti ja edullisesti 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Kuntosaleja löytyy useista eri kaupungeista ympäri Suomea, ja ne ovat tunnettuja laadukkaista laitteistaan, siisteistä tiloistaan sekä monipuolisista palveluistaan.

Palvelut ja tilat

Fitness24Seven-kuntosalit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia palveluita ja tiloja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosaleilta löytyy kattavasti kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalueita, ryhmäliikuntatunteja sekä toiminnallisen harjoittelun alueita. Lisäksi joissakin toimipisteissä on sauna ja personal training -palveluita.

Jäsenyyden hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 19,90 €/kk – Sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin tiloihin ja laitteisiin.
  • Plus-jäsenyys: 24,90 €/kk – Sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille.
  • Premium-jäsenyys: 29,90 €/kk – Sisältää kaikki plus-jäsenyyden edut sekä pääsyn kaikkiin Fitness24Seven-kuntosaleihin Pohjoismaissa ja Aasiassa.

Lisätietoja ja sijainnit

Lisätietoja Fitness24Seven-kuntosaleista, niiden sijainneista ja aukioloajoista sekä tarkemmat tiedot jäsenyyksistä ja palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös rekisteröityä jäseneksi suoraan verkossa.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Fitness24Sevenin virallisille verkkosivuille

Asiakasarviot

Fitness24Seven saa säännöllisesti positiivista palautetta asiakkailtaan. Käyttäjät arvostavat erityisesti kuntosalin aukioloaikoja, laadukkaita laitteita ja siistejä tiloja. Monet pitävät myös kuntosalin henkilökunnan ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta.

Kuntosaliketju jatkaa laajentumistaan ja kehittää jatkuvasti palveluitaan vastaamaan asiakkaidensa tarpeita paremmin. Fitness24Seven on erinomainen valinta, jos etsit kattavaa ja joustavaa kuntosalipalvelua kilpailukykyiseen hintaan.

hero-image-3