Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Vantaa

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4.8/5 - 4 arvostelua
Osoite Vantaankoskentie 69, Vantaa
Puhelinnumero +358 9 41350140
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/vantaa-kivisto-group/

Fitness24Seven on yksi suosituimmista kuntosaleista Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita palveluita edulliseen hintaan. Kuntosaliketju on tunnettu siitä, että se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aamuvirkuille kuin myöhäisillan treenaajillekin.

Palvelut ja Varustelu

Fitness24Seven-kuntosaleilla on laaja valikoima modernia kuntosalilaitteistoa, joka sopii niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin. Lisäksi useimmissa toimipisteissä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Kuntosaleilta löytyy myös sauna, jossa voi rentoutua harjoittelun päätteeksi.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 19,90 €/kuukausi – sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin toimipisteisiin Suomessa.
  • Plus-jäsenyys: 24,90 €/kuukausi – sisältää pääsyn kaikkiin ketjun toimipisteisiin Pohjoismaissa sekä ryhmäliikuntatunnit.
  • Premium-jäsenyys: 29,90 €/kuukausi – sisältää pääsyn kaikkiin ketjun toimipisteisiin maailmanlaajuisesti sekä ryhmäliikuntatunnit ja sauna.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Sevenin palveluista, toimipisteistä ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähimpään toimipisteeseesi henkilökohtaista neuvontaa varten.

Fitness24Sevenin viralliset verkkosivut

hero-image-3