Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Vaasa

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 3.8/5 - 58 arvostelua
Osoite Teräksenkuja 1-3, Vaasa
Puhelinnumero +358 9 58422303
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/vaasa-keskusta

Fitness24Seven on yksi suosituimmista kuntosaleista Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita palveluita kohtuulliseen hintaan. Kuntosaliketju on tunnettu siitä, että se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, mikä mahdollistaa harjoittelun juuri silloin kun se parhaiten sopii asiakkaan aikatauluun.

Palvelut ja Varustelu

Fitness24Seven-kuntosaleilla on laaja valikoima modernia kuntosalilaitteistoa, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Monipuoliset palvelut kattavat myös henkilökohtaisen valmennuksen ja ravintoneuvonnan.

Hinnasto

Fitness24Seven tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 19,90 €/kuukausi
  • Premium-jäsenyys: 29,90 €/kuukausi, sisältää pääsyn kaikkiin ketjun kuntosalikeskuksiin ja ryhmäliikuntatunteihin
  • Opiskelija-alennus: 10% normaalihinnoista

Sijainnit

Fitness24Seven-kuntosalit sijaitsevat strategisesti ympäri Suomea, mukaan lukien suuret kaupungit kuten Helsinki, Espoo ja Tampere. Tämä tekee niistä helposti saavutettavia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Seven-kuntosaleista, niiden palveluista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös rekisteröityä jäseneksi suoraan verkossa.

Fitness24Seven Viralliset Verkkosivut

Kuntosaliketju on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset puitteet terveellisen ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämiseen. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, Fitness24Seven tarjoaa sinulle työkalut tavoitteidesi saavuttamiseen.

hero-image-3