Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Turku

Kertamaksu? Kertakäynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 3.9/5 - 66 arvostelua
Osoite Varkkavuorenkatu 34, Turku
Puhelinnumero +358 9 58441439
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/turku-hepokulta

Fitness24Seven on yksi Pohjoismaiden johtavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella ympäri vuorokauden. Kuntosalit ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat laadukkaat palvelut edulliseen hintaan. Fitness24Seven-kuntosalit sijaitsevat keskeisillä paikoilla, mikä tekee niistä helposti saavutettavia niin työmatkan varrella kuin vapaa-ajallakin.

Palvelut

Fitness24Seven tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin kuntoilijoiden tarpeet. Kuntosaleilla on laadukkaat kardio- ja voimailulaitteet, vapaapainoalueet sekä ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Lisäksi monilla saleilla on sauna ja personal training -palvelut lisämaksusta.

Jäsenyyden hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Basic – Tämä jäsenyys sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalilaitteisiin ja ryhmäliikuntatunteihin. Hinta on noin 19,90 euroa kuukaudessa.
  • Full Access – Sisältää kaikki Basic-jäsenyyden edut sekä pääsyn saunaan ja mahdollisuuden käyttää kaikkia ketjun kuntosaleja Pohjoismaissa. Hinta on noin 29,90 euroa kuukaudessa.
  • Personal Trainer – Sisältää kaikki Full Access -jäsenyyden edut sekä yksilöllisiä tapaamisia henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Hinnat vaihtelevat valitun valmentajan ja paketin mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Sevenin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös rekisteröityä jäseneksi suoraan verkossa.

Fitness24Sevenin viralliset verkkosivut

Fitness24Seven on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät kattavia kuntosalipalveluita kohtuulliseen hintaan. Kuntosaliketju panostaa jatkuvasti laitteidensa päivittämiseen ja palveluidensa kehittämiseen, jotta asiakkaat voivat nauttia parhaasta mahdollisesta kuntoilukokemuksesta.

hero-image-3