Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Seinäjoki

Kertamaksu? Kyllä, kuntosalilla on mahdollista maksaa kertakäynnistä. Hinta on 10 euroa.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 3.5/5 - 37 arvostelua
Osoite Kalevankatu 4, Seinäjoki
Puhelinnumero +358 9 58441410
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/seinajoki-epstori

Fitness24Seven on yksi suosituimmista kuntosaleista Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita palveluita edulliseen hintaan. Kuntosaliketju on tunnettu siitä, että se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aamuvirkuille kuin myöhäisillan treenaajillekin.

Palvelut ja Varustelu

Fitness24Seven-kuntosaleilla on laaja valikoima modernia kuntosalilaitteistoa, joka sopii niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin. Lisäksi useimmissa toimipisteissä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Jäsenet voivat käyttää mitä tahansa ketjun kuntosalista Pohjoismaissa ilman lisämaksua.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 19,90 euroa kuukaudessa. Sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalilaitteisiin ja ryhmäliikuntatunteihin.
  • Premium-jäsenyys: 29,90 euroa kuukaudessa. Sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn saunaan ja personal trainer -palveluihin alennettuun hintaan.

Lisätietoja ja Sijainnit

Fitness24Seven-kuntosaliketjulla on useita toimipisteitä ympäri Suomea, mukaan lukien suurimmat kaupungit kuten Helsinki, Espoo ja Tampere. Tarkemmat tiedot toimipisteiden sijainneista ja palveluista löytyvät heidän virallisilta verkkosivuilta.

Lisätietoja jäsenyyksistä ja palveluista voit lukea Fitness24Sevenin kotisivuilta.

Asiakasarviot

Fitness24Seven saa säännöllisesti kiitosta asiakkailtaan joustavista aukioloajoista, siisteistä tiloista ja monipuolisesta laitteistosta. Monet käyttäjät arvostavat myös ketjun kansainvälistä jäsenkorttia, joka mahdollistaa kuntosalin käytön missä tahansa Fitness24Sevenin toimipisteessä Pohjoismaissa.

Kuntosaliketju jatkaa laajentumistaan ja uusien toimipisteiden avaamista, mikä tekee siitä yhä houkuttelevamman vaihtoehdon kuntoilijoille ympäri Suomen.

hero-image-3