Fitness24Seven | jäsenmaksu 19,90€/kk | Rovaniemi

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 19,90€
Arvostelut 3.7/5 - 40 arvostelua
Osoite Rovakatu 28, Rovaniemi
Puhelinnumero +358 9 58441454
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/rovaniemi-sampokeskus

Fitness24Seven on yksi suosituimmista kuntosaleista Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita palveluita edulliseen hintaan. Kuntosaliketju on tunnettu sen 24/7 aukioloajoista, joten voit treenata milloin vain sopii parhaiten sinun aikatauluusi. Fitness24Seven tarjoaa monipuoliset laitteet ja tilat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja tilat

Fitness24Seven-kuntosaleilla on laaja valikoima kardiolaiteita, painonnostovälineitä, ryhmäliikuntatunteja ja henkilökohtaista valmennusta. Lisäksi useimmissa toimipisteissä on sauna ja oleskelualue, jossa voit rentoutua treenin jälkeen.

Jäsenyyden hinnat

Fitness24Seven tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 19,90 €/kk – Sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin tiloihin ja laitteisiin.
  • Plus-jäsenyys: 24,90 €/kk – Sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille.
  • Premium-jäsenyys: 29,90 €/kk – Sisältää kaikki plus-jäsenyyden edut sekä pääsyn muihin Fitness24Seven kuntosaliketjun saleihin ympäri maailmaa.

Sijainnit

Fitness24Seven-kuntosalit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Suomea, mukaan lukien suurimmat kaupungit kuten Helsinki, Espoo ja Tampere. Tarkemmat tiedot toimipisteiden sijainneista ja palveluista löydät heidän verkkosivuiltaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Seven palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista voit lukea heidän virallisilta verkkosivuiltaan.

hero-image-3