Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Raisio

Kertamaksu? Kertakäynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4.5/5 - 51 arvostelua
Osoite Raisiontori 6, Raisio
Puhelinnumero N/A
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/raisio-raisiontori/

Fitness24Seven on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja laitteita kuntoilun ystäville. Kuntosaliketju on tunnettu edullisista hinnoistaan ja 24/7 aukioloajoistaan, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aamuvirkuille kuin yökyöpeleillekin.

Palvelut ja Laitteet

Fitness24Seven tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja palveluita, jotka sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosalilta löytyy kattavasti kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalue, ryhmäliikuntatunteja sekä toiminnallisen harjoittelun alue. Lisäksi jäsenet voivat hyödyntää saunoja ja suihkutiloja.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Perusjäsenyys: 19,90 €/kuukausi – sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin laitteisiin ja tiloihin.
  • Ryhmäliikuntajäsenyys: 24,90 €/kuukausi – sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille.
  • Premium-jäsenyys: 29,90 €/kuukausi – sisältää kaikki ryhmäliikuntajäsenyyden edut sekä pääsyn useampiin Fitness24Seven kuntosaliketjun toimipisteisiin ympäri maata.

Lisätietoja ja Lähteet

Lisätietoja Fitness24Seven kuntosalista ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Siellä voit myös tarkastella tarkemmin eri jäsenyysvaihtoehtoja ja niiden hintoja.

Fitness24Seven Viralliset Verkkosivut

Kuntosalin tarjoamat palvelut ja hinnat voivat vaihdella eri toimipisteiden välillä, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan lähimmästä kuntosalista tai heidän verkkosivuiltaan.

hero-image-3