Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Kouvola

Kertamaksu? Kertakäynnin hinta kuntosalilla ei ole saatavilla.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4/5 - 45 arvostelua
Osoite Asemakatu 1, Kouvola
Puhelinnumero +358 9 3489745
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/kouvola-keskusta

Fitness24Seven on yksi Pohjoismaiden johtavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden treenata ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Kuntosaleja löytyy useista eri maista, ja ne ovat tunnettuja edullisista hinnoistaan ja laadukkaista palveluistaan.

Palvelut ja tilat

Fitness24Seven-kuntosalit tarjoavat monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Saleilta löytyy kattavasti kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalueet sekä monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Lisäksi joissakin toimipisteissä on sauna ja personal training -palveluita.

Jäsenyyden hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä jäsenyyksien hinnoista:

  • Basic – 19,90 euroa kuukaudessa: Sisältää pääsyn yhteen valittuun kuntokeskukseen.
  • Standard – 24,90 euroa kuukaudessa: Sisältää pääsyn kaikkiin ketjun kuntokeskuksiin maassa.
  • Premium – 29,90 euroa kuukaudessa: Sisältää pääsyn kaikkiin ketjun kuntokeskuksiin kansainvälisesti.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Sevenin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös rekisteröityä jäseneksi suoraan verkossa.

Fitness24Sevenin viralliset verkkosivut

Fitness24Seven on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät joustavaa ja edullista tapaa pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Kuntosaliketju tarjoaa modernit tilat ja laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat saavuttamaan henkilökohtaiset kuntoilutavoitteet.

hero-image-3