Fitness24Seven | jäsenmaksu 19,99€/kk | Helsinki

Kertamaksu? Ei mainintaa kertakäynnin hinnasta.€
Kuukausihinta? 19,99€
Arvostelut 3.7/5 - 111 arvostelua
Osoite Asema-aukio 1 A, Helsinki
Puhelinnumero +358 9 41350112
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/helsinki-tripla

Fitness24Seven on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja laitteita kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosaliketju on tunnettu edullisista hinnoistaan ja 24/7 aukioloajoistaan, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aamuvirkuille kuin yökyöpeleillekin.

Palvelut ja Laitteet

Fitness24Seven-kuntosalilla on laaja valikoima uusimpia kuntolaitteita, mukaan lukien kardiolaitteet, painonnostovälineet ja toiminnallisen harjoittelun alueet. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Kuntosali tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Perusjäsenyys: 19,99 €/kuukausi – sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin laitteisiin ja alueisiin 24/7.
  • Ryhmäliikuntajäsenyys: 24,99 €/kuukausi – sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille.
  • Premium-jäsenyys: 29,99 €/kuukausi – sisältää kaikki ryhmäliikuntajäsenyyden edut sekä henkilökohtaisen valmennuskerran kuukaudessa ja pääsyn saunaan.

Sijainnit

Fitness24Seven-kuntosaliketjulla on useita toimipisteitä ympäri Suomea, mukaan lukien suurimmat kaupungit kuten Helsinki, Espoo ja Tampere. Jokainen toimipiste on suunniteltu vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia ja tarjoamaan parhaat mahdolliset olosuhteet kuntoiluun.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Seven-kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös rekisteröityä jäseneksi suoraan verkossa.

Fitness24Seven Viralliset Verkkosivut

Kuntoilun aloittaminen Fitness24Seven-kuntosalilla on helppoa ja edullista, ja se tarjoaa joustavat vaihtoehdot kaikenlaisille kuntoilijoille. Tutustu lisää ja löydä lähin kuntosalisi jo tänään!

hero-image-3