Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Helsinki

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4/5 - 97 arvostelua
Osoite Ajomiehentie 1, Helsinki
Puhelinnumero +358 9 58441499
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/helsinki-konala

Fitness24Seven on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja laitteita kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosaliketju on tunnettu edullisista hinnoistaan ja 24/7 aukioloajoistaan, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aamuvirkuille kuin yökyöpeleillekin.

Palvelut ja Laitteet

Fitness24Seven tarjoaa laajan valikoiman uusimpia kuntolaitteita, kuten juoksumattoja, kuntopyöriä ja voimailulaitteita. Lisäksi kuntosalilla on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Kuntosali tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Sevenin jäsenyysmallit ovat joustavia ja suunniteltu eri tarpeisiin sopiviksi. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Perusjäsenyys: 19,90 €/kuukausi – sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin laitteisiin ja tiloihin 24/7.
  • Ryhmäliikuntajäsenyys: 24,90 €/kuukausi – sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille.
  • Premium-jäsenyys: 29,90 €/kuukausi – sisältää kaikki ryhmäliikuntajäsenyyden edut sekä pääsyn muihin Fitness24Seven kuntosaliketjun saleihin ympäri maailmaa.

Sijainnit

Fitness24Sevenilla on useita toimipisteitä ympäri Suomea, mukaan lukien suurimmat kaupungit kuten Helsinki, Espoo ja Tampere. Jokainen kuntosali on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja tarjoamaan parhaat mahdolliset olosuhteet kuntoiluun.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Sevenin palveluista, jäsenyyksistä ja sijainneista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös rekisteröityä jäseneksi suoraan verkossa.

Fitness24Sevenin viralliset verkkosivut

Kuntosalin tarjoamat palvelut ja joustavat jäsenyysvaihtoehdot tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät laadukasta ja saavutettavaa kuntoilumahdollisuutta.

hero-image-3