Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Helsinki

Kertamaksu? Ei mainintaa kertakäynnin hinnasta.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 3.8/5 - 42 arvostelua
Osoite Kaikukatu 2, Helsinki
Puhelinnumero +358 9 41350101
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/helsinki-kallio

Fitness24Seven on yksi Pohjoismaiden johtavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella ympäri vuorokauden. Kuntosali on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laadukkaista palveluistaan, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja Ominaisuudet

Fitness24Seven tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka täyttävät eri käyttäjien tarpeet. Kuntosaleilla on modernit laitteet voima- ja kestävyyskuntoiluun, ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta sekä sauna. Lisäksi jäsenet voivat käyttää kaikkia ketjun kuntosaleja Pohjoismaissa ja muualla maailmassa ilman lisämaksua.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Perusjäsenyys: Mahdollistaa kuntosalin käytön kaikkina aikoina. Hinta on noin 19,90 euroa kuukaudessa.
  • Plus-jäsenyys: Sisältää perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille. Hinta on noin 29,90 euroa kuukaudessa.
  • Premium-jäsenyys: Sisältää kaikki edellä mainitut edut sekä henkilökohtaisen valmennuksen ja hierontapalvelut. Hinta määräytyy valittujen palveluiden mukaan.

Lisätietoja ja Lähteet

Lisätietoja Fitness24Seven kuntosaliketjusta ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Siellä voit myös liittyä jäseneksi ja aloittaa kuntoilun heti.

Fitness24Seven Viralliset Verkkosivut

Kuntosalin laajat aukioloajat ja kattavat palvelut tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät joustavuutta ja laatua kuntoiluun. Olitpa sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, Fitness24Seven tarjoaa sinulle mahdollisuuden harjoitella omien aikataulujesi mukaan.

hero-image-3