Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Espoo

Kertamaksu? Kertakäynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4/5 - 13 arvostelua
Osoite Länsituuli 10, Espoo
Puhelinnumero +358 9 41350121
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/espoo-tapiola-group/

Fitness24Seven on yksi Pohjoismaiden johtavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella monipuolisesti ja edullisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Kuntosali on tunnettu siitä, että se tarjoaa laadukkaat laitteet ja tilat sekä mahdollisuuden käyttää palveluita missä tahansa Fitness24Seven-kuntosalilla ympäri maailmaa.

Palvelut ja tilat

Fitness24Seven-kuntosalit tarjoavat laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosaleilta löytyy kattavasti kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalueet, ryhmäliikuntatunteja ja toiminnallisen harjoittelun alueet. Lisäksi joissakin toimipisteissä on sauna ja personal training -palveluita.

Jäsenyyden hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Basic – Tämä jäsenyys sisältää pääsyn kuntosalille kaikkina aikoina ja kaikkiin toimipisteisiin. Hinta on noin 19,90 euroa kuukaudessa.
  • Plus – Plus-jäsenyyteen kuuluu kaikki Basic-tason edut lisäksi ryhmäliikuntatunnit ja sauna (valituissa toimipisteissä). Hinta on noin 24,90 euroa kuukaudessa.
  • Premium – Premium-jäsenyys tarjoaa kaikki edellä mainitut edut sekä pääsyn personal trainer -palveluihin alennettuun hintaan. Hinta on noin 29,90 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja ja jäseneksi liittyminen

Lisätietoja Fitness24Sevenin palveluista, jäsenyyksistä ja kuntosalien sijainneista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös liittyä jäseneksi suoraan verkossa.

Fitness24Sevenin viralliset verkkosivut

Yhteenveto

Fitness24Seven tarjoaa joustavat ja kattavat kuntosalipalvelut, jotka sopivat monenlaisille kuntoilijoille. Kuntosaliketjun laajat aukioloajat ja monipuoliset jäsenyysvaihtoehdot tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät laadukasta ja saavutettavaa tapaa pitää huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

hero-image-3