Fitness24Seven | jäsenmaksu 19,90€/kk | Espoo

Kertamaksu? Ei.€
Kuukausihinta? 19,90€
Arvostelut 3.8/5 - 57 arvostelua
Osoite Pihatörmä 1, Espoo
Puhelinnumero +358 9 41350110
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/espoo-olari

Fitness24Seven on yksi suosituimmista kuntosaleista Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita palveluita kohtuulliseen hintaan. Kuntosaliketju on tunnettu siitä, että se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, mikä mahdollistaa joustavat harjoitusajat kaikenlaisille kuntoilijoille.

Palvelut ja Varustelu

Fitness24Seven-kuntosaleilla on laaja valikoima modernia kuntosalilaitteistoa, joka sopii niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin. Lisäksi useimmissa toimipisteissä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Kuntosaleilta löytyy myös sauna ja pukuhuoneet, jotka tekevät treenaamisesta entistä mukavampaa.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Perusjäsenyys: Sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin palveluihin ja ryhmäliikuntatunteihin. Hinta on noin 19,90 euroa kuukaudessa.
  • Premium-jäsenyys: Sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn kaikkiin Fitness24Seven-kuntosaleihin Pohjoismaissa. Hinta on noin 29,90 euroa kuukaudessa.

Sijainnit

Fitness24Seven-kuntosaliketjulla on useita toimipisteitä ympäri Suomea, mukaan lukien suurimmat kaupungit kuten Helsinki, Espoo ja Tampere. Tarkemmat tiedot eri toimipisteiden sijainneista ja palveluista löytyvät heidän verkkosivuiltaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Fitness24Seven-kuntosaleista, niiden palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan lähimpään kuntosalitoimipisteeseen.

Fitness24Seven Viralliset Verkkosivut

Kuntoilun ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Fitness24Seven tarjoaa helpon ja edullisen tavan pitää huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista, mihin aikaan päivästä tahansa.

hero-image-3