Fitness24Seven | jäsenmaksu 19.9€/kk | Espoo

Kertamaksu? Kertakäynti kuntosalilla ei ole mahdollista.€
Kuukausihinta? 19.9€
Arvostelut 4.3/5 - 33 arvostelua
Osoite Turveradantie 11, Espoo
Puhelinnumero +358 9 41350117
www https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskuksemme/etsi-salisi/espoo-laajalahti/

Fitness24Seven on yksi Pohjoismaiden johtavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden treenata ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Kuntosali on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laadukkaista palveluistaan, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja Varustelu

Fitness24Seven-kuntosalit ovat varusteltu modernilla kuntosalilaitteistolla, joka kattaa niin voima-, kestävyys- kuin toiminnallisenkin harjoittelun tarpeet. Lisäksi useimmissa toimipisteissä on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Jäsenet voivat myös hyödyntää saunoja ja suihkutiloja treenien yhteydessä.

Jäsenyyden Hinnat

Fitness24Seven tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esimerkkejä yleisimmistä jäsenyyksistä:

  • Perusjäsenyys: Sisältää pääsyn kaikkiin kuntosalin palveluihin ja laitteisiin. Hinta noin 19,90 euroa kuukaudessa.
  • Plus-jäsenyys: Sisältää kaikki perusjäsenyyden edut sekä pääsyn ryhmäliikuntatunneille. Hinta noin 29,90 euroa kuukaudessa.
  • Premium-jäsenyys: Sisältää kaikki edellä mainitut edut sekä mahdollisuuden käyttää muita Fitness24Seven-kuntosaliketjun saleja ympäri maailmaa. Hinta noin 39,90 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja ja Lähteet

Lisätietoja Fitness24Seven-kuntosalista ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Siellä voit myös rekisteröityä jäseneksi ja aloittaa treenaamisen heti.

Fitness24Seven Viralliset Verkkosivut

Kuntosalin tarjoamat palvelut ja jäsenyyksien hinnat voivat vaihdella eri toimipisteiden välillä, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan omasta lähisalista tai verkkosivuilta.

hero-image-3