Easymove Linnanmaa | jäsenmaksu 30€/kk | Oulu

Kertamaksu? Kertakäynti: 15€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.2/5 - 29 arvostelua
Osoite Tutkijantie 8, Oulu
Puhelinnumero +358 20 7342092
www https://easymove.fi/linnanmaa

Easymove Linnanmaa on monipuolinen kuntosali, joka sijaitsee Oulun Linnanmaan kaupunginosassa. Kuntosali tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Easymove Linnanmaa on tunnettu erityisesti ystävällisestä ilmapiiristään ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut

Kuntosalin palveluihin kuuluu monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntatilat, henkilökohtainen valmennus sekä erilaiset hyvinvointipalvelut. Kuntosali on varustettu nykyaikaisilla laitteilla, jotka sopivat niin voima-, kestävyys- kuin liikkuvuusharjoitteluunkin.

Hinnat

Easymove Linnanmaan jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja elämäntyylejä. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.
  • Vuosisopimus: 25 euroa kuukaudessa, 12 kuukauden sitoutumisella.
  • Opiskelija-alennus: 20% normaalihinnoista, voimassa opiskelijakorttia näyttämällä.

Lisätietoja

Lisätietoja Easymove Linnanmaan palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Easymove Linnanmaa – Viralliset verkkosivut

Käy tutustumassa Easymove Linnanmaan monipuolisiin palveluihin ja löydä itsellesi sopivin tapa ylläpitää kuntoa ja hyvinvointia!

hero-image-3