Zen Out | jäsenmaksu 50€/kk | Kirkkonummi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 5/5 - 5 arvostelua
Osoite Grandalantie 2 D 52, Kirkkonummi
Puhelinnumero N/A
www http://zenout.fi/

Zen Out on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja laitteita kaiken tasoisille kuntoilijoille. Kuntosalin ympäristö on suunniteltu edistämään sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla.

Palvelut ja Varustelu

Zen Out -kuntosalilla on tarjolla kattavat palvelut, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardiolaiteet, painonnostovälineet, ryhmäliikuntatilat sekä toiminnallisen harjoittelun alue. Lisäksi salilla järjestetään monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Hinnasto

Zen Out tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin.
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa – sisältää kaikki kuukausijäsenyyden edut, mutta edullisemmin vuositasolla laskettuna.
  • Kertakäynti: 10 euroa – mahdollisuus käyttää kuntosalin palveluita yhden päivän ajan.

Lisätiedot ja Yhteystiedot

Lisätietoja Zen Out -kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00.

Lisätietoja ja yhteystiedot löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Klikkaa tästä vieraillaksesi Zen Out -kuntosalin verkkosivulla.

Zen Out on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja varmistamaan, että jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Tervetuloa kokeilemaan!

hero-image-3