Yogaroom Lumo | jäsenmaksu 55€/kk | Espoo

Kertamaksu? 14€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.9/5 - 18 arvostelua
Osoite Finnoonlaaksontie 2, Espoo
Puhelinnumero +358 50 5433280
www http://www.yogaroomlumo.fi/

Yogaroom Lumo on moderni kuntosali, joka sijaitsee Helsingin sydämessä. Kuntosali tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka keskittyvät erityisesti joogaan ja hyvinvointiin. Yogaroom Lumo on tunnettu rauhallisesta ilmapiiristään ja ammattitaitoisista ohjaajistaan, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa.

Palvelut

Yogaroom Lumo tarjoaa laajan valikoiman joogatunteja, jotka sopivat kaiken tasoisille harjoittelijoille. Tuntivalikoimaan kuuluu muun muassa:

  • Aloittelijan jooga
  • Astanga jooga
  • Vinyasa jooga
  • Yin jooga
  • Raskaana olevien jooga

Lisäksi kuntosali tarjoaa henkilökohtaista valmennusta ja ryhmäliikuntatunteja, jotka keskittyvät kehon ja mielen yhteyden vahvistamiseen.

Hinnat

Yogaroom Lumo tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja ja kertamaksuja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 55 euroa
  2. 10 kerran kortti: 120 euroa
  3. Kertamaksu: 14 euroa
  4. Yksityistunti: 60 euroa/tunti

Jäsenyys sisältää rajattoman pääsyn kaikkiin joogatunteihin sekä alennuksia työpajoista ja erikoistapahtumista.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Yogaroom Lumon palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Yogaroom Lumon verkkosivut

Yogaroom Lumo on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointiaan joogan avulla. Kuntosalin ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuoliset palvelut takaavat, että jokainen käynti on hyödyllinen ja miellyttävä.

hero-image-3