Yoga Nordic Espoo | jäsenmaksu 55€/kk | Espoo

Kertamaksu? 12€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.8/5 - 17 arvostelua
Osoite Mankkaantie 2-4 A, Espoo
Puhelinnumero +358 40 0111103
www http://www.yoganordic.fi/fin/

Yoga Nordic Espoo on suosittu kuntosali, joka sijaitsee Espoon keskeisellä alueella. Kuntosali tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka keskittyvät erityisesti joogaan ja hyvinvointiin. Yoga Nordic Espoo on tunnettu ammattitaitoisista ohjaajistaan ja viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut

Kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima joogatunteja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harjoittajille. Tuntivalikoimaan kuuluu muun muassa hatha-jooga, vinyasa-jooga ja yin-jooga. Lisäksi tarjolla on erikoistunteja, kuten raskausjooga ja seniorijooga.

Hinnat

Yoga Nordic Espoo tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja ja kertamaksuja, jotka mahdollistavat joustavan käytön kuntosalin palveluista. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 55 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kaikkiin joogatunteihin.
  • 10 kerran kortti: 100 euroa, voimassa 6 kuukautta.
  • Kertamaksu: 12 euroa per tunti.

Sijainti ja yhteystiedot

Yoga Nordic Espoo sijaitsee osoitteessa Esimerkkikatu 123, 02100 Espoo. Kuntosali on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Lähellä on myös runsaasti pysäköintitilaa.

Lisätietoja

Lisätietoja Yoga Nordic Espoon palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Verkkosivuille pääset seuraavan linkin kautta: Yoga Nordic Espoo.

Yoga Nordic Espoo on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kehon ja mielen hyvinvointiaan laadukkaassa ja inspiroivassa ympäristössä.

hero-image-3