Wasa Gym Trading Oy | jäsenmaksu 30€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 3/5 - 2 arvostelua
Osoite Olympiakatu 2, Vaasa
Puhelinnumero +358 40 5583838
www http://www.wgt.fi/

Wasa Gym Trading Oy on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka sijaitsee Vaasan sydämessä. Kuntosali tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laitteita ja palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja Varustelu

Wasa Gym Trading Oy:n tiloissa on kattavasti erilaisia kuntolaitteita, vapaapainoalue, ryhmäliikuntasali sekä toiminnallisen harjoittelun alue. Kuntosali tarjoaa myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen valmennukseen ja ryhmäliikuntatunteihin.

Hinnasto

Wasa Gym Trading Oy tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosijäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelija- ja eläkeläisalennuksia. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja Wasa Gym Trading Oy:n palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Wasa Gym Trading Oy:n verkkosivuille

Kuntosalin sijainti keskustassa tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Wasa Gym Trading Oy tarjoaa asiakkailleen myös ilmaisen pysäköinnin.

Asiakasarviot

Asiakkaat arvostavat erityisesti kuntosalin monipuolisia palveluita, modernia varustelua ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Monet käyttäjät kehuvat myös kuntosalin siisteyttä ja viihtyisää ilmapiiriä.

Wasa Gym Trading Oy on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja inspiroivaa ympäristöä kuntoiluun Vaasan alueella.

hero-image-3