WellStudio | jäsenmaksu 50€/kk | Espoo

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 5/5 - 14 arvostelua
Osoite Valkjärventie 2, Espoo
Puhelinnumero +358 44 3084004
www http://www.wellstudio.fi/

WellStudio on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. WellStudio on tunnettu erityisesti ammattitaitoisesta henkilökunnastaan ja laadukkaista laitteistaan.

Palvelut

WellStudio tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja fitness-ohjelmat
  • Kuntotestaukset ja seuranta
  • Wellness- ja ravintoneuvonta

Hinnat

WellStudio tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa
  2. 10 kerran kortti: 80 euroa
  3. Henkilökohtainen valmennus: alkaen 30 euroa per tunti
  4. Ryhmäliikuntatunti: 10 euroa per kerta

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja WellStudion palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Verkkosivut: WellStudio

Puhelin: 0123-456789

Sähköposti: info@wellstudio.com

WellStudio on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja ympäristön, jossa jokainen voi saavuttaa henkilökohtaiset kuntoilutavoitteensa. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

hero-image-3