Wasa Vertical | jäsenmaksu 30€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 5/5 - 8 arvostelua
Osoite 21, Raastuvankatu
Puhelinnumero N/A
www http://www.wasavertical.fi/

Wasa Vertical on moderni kuntosali, joka sijaitsee Vaasan sydämessä. Kuntosali tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteet ovat uusinta teknologiaa ja tilat on suunniteltu tukemaan monipuolista harjoittelua.

Palvelut

Wasa Vertical tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat erilaiset ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtaisen valmennuksen sekä wellness-palvelut. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbaan.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan vaihtoehdon:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisätiedot ja yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja jäsenyyksistä löydät Wasa Verticalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja: Wasa Verticalin kotisivu

Sijainti

Wasa Vertical sijaitsee keskeisellä paikalla Vaasassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

Kuntosalin osoite: Vaasan keskusta, Vaasa

Asiakasarviot

Asiakkaat kehuvat erityisesti kuntosalin monipuolisia palveluita ja modernia varustelua. Kuntosalin henkilökunta saa kiitosta ammattitaidostaan ja ystävällisestä palvelusta. Monet asiakkaat arvostavat myös sitä, että palvelut ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Lisää asiakasarvioita voit lukea täältä: Asiakasarviot Wasa Vertical

hero-image-3