Raahen Liikuntahalli | jäsenmaksu 30€/kk | Raahe

Kertamaksu? 6€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 3.4/5 - 96 arvostelua
Osoite Kummatinkatu 3, Raahe
Puhelinnumero +358 44 7582995
www http://www.vesipekka.fi/raahen_liikuntahalli

Raahen Liikuntahalli tarjoaa monipuoliset puitteet kuntosaliharjoitteluun sekä erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Kuntosalin laitteet ovat moderneja ja sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja Varustus

Kuntosalilla on laaja valikoima kardio- ja voimailulaitteita, vapaapainoalue sekä tilat venyttelyyn ja kehonhuoltoon. Ryhmäliikuntatunneilla pääsee kokeilemaan muun muassa spinningiä, zumbaa ja joogaa.

Hinnasto

  • Kuukausikortti: 30 euroa
  • 10 kerran kortti: 50 euroa
  • Kertamaksu: 6 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille. Ryhmäliikuntatunnit sisältyvät kuukausikortin hintaan, mutta erikseen ostettuna yksittäinen tunti maksaa 8 euroa.

Sijainti ja Aukioloajat

Raahen Liikuntahalli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Hallin aukioloajat ovat joustavat, ja se on avoinna arkisin klo 06:00 – 22:00 sekä viikonloppuisin klo 08:00 – 20:00.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löytyy Raahen Liikuntahallin virallisilta verkkosivuilta. Voit vierailla sivustolla tästä.

Kuntosalin henkilökunta on koulutettua ja auttaa mielellään kaikissa harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Raahen Liikuntahalli on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukkaita palveluita ja hyvää ilmapiiriä.

hero-image-3